Entrades *

Entrada a cada concert: 15€ **

* Cal tindre una entrada específica d'accés a cada concert, disponible als punts de venda anticipada.
L'aforament de l'Església s'ha reduït per a donar compliment a les vigents normes sanitàries. Estan garantides totes les mesures de seguretat.

* El acceso a cada concierto será con su entrada específica, disponible en los puntos de venta anticipada. El aforo de la Iglesia se ha reducido para dar cumplimiento a las vigentes normas sanitarias. Están garantizadas todas las medidas de seguridad.

** Per al concert del 16 d'octubre, amb el programa que inclourà una selecció de moviments del Carmina Burana, hi haurà dos tipus d'entrades: l'entrada convencional per a accedir a l'interior de l'església amb aforament reduït, i l'entrada per a assistir al concert des de la Plaça Major, a l'exterior de l'Església (10 Euros). Eixe dia s’instal·larà una pantalla gegant i un sistema d'altaveus i sonorització a l'aire lliure per a retransmetre el concert en directe a l'exterior del temple i així donar cabuda a tot el públic assistent amb seients espaiats i totes les mesures de seguretat.

** Para el concierto del 16 de octubre, con el programa que incluirá la selección de movimientos del Carmina Burana, habrá dos tipos de entradas: la entrada convencional para el acceso al interior de la iglesia y la entrada para asistir al concierto desde el exterior de la iglesia, en la Plaza Mayor (10 Euros). Ese día se instalará una pantalla gigante y un sistema de altavoces y sonorización al aire libre para retransmitir el concierto en directo al exterior del templo y así dar cabida a todo el público asistente con asientos espaciados y todas las medidas de seguridad.

Informació, venda anticipada d’entrades i abonaments de dilluns a divendres d’11.00 h a 14.00 h.
Información, venta anticipada de entradas y abonos de lunes a viernes de 11.00 h a 14.00 h.
CASA MUNICIPAL DE CULTURA PEDREGUER - Glorieta de la Creu 14 - Tel. 966 456 200

Information, Kartenvorverkauf und Abonnement:
Information, ticket sales and season tickets:
KONZERTFREUNDE. ILSE KÜBLER - Tel. 965 788 840 – info@konzertfreunde.com
PRO AKUSTIK. NICOLE PAULINI - DÉNIA - Avd. Joan Fuster 28 C - Montag - Freitag 9.30 - 14.00 h. - Tel. 965 782 548

fiopedreguer@gmail.com • http://www.fiopedreguer.org