CRISTINA MARTÍ, guitarra
Naix a Pedreguer l’any 1983. Cursà els estudis de Grau Mitjà de guitarra al Conservatori Tenor Cortis de Dénia, amb Concha Ballester, finalitzant-los amb el Premi Extraordinari.
Va obtenir el 1r premi de la X edició del Concurs de Joves Intèrprets Ruperto Chapí de Villena, així com el premi a la millor guitarrista del País Valencià en l’XI edició del Concurs Francesc Tàrrega de Vila Real. Realitza cursos de perfeccionament amb José Tomás, Carles Trepat, Manuel Barrueco, Hopkinson Smith, Josep Vicent Giner, etc.
Finalitzà els estudis superiors de guitarra al Conservatori Superior de Música d'Alacant amb el professor Ignacio Rodes. Actualment és professora de guitarra del Conservatori de Música de Teulada.

PAULA ORTOLÀ, oboè
Nascuda a Ondara en 1981. Inicia els seus estudis musicals al Conservatori Professional de Música d’Alacant, on obté el títol de professora d’oboè i el premi extraordinari de Grau Mitjà. Finalitza els estudis superiors al Conservatori Superior de Música de València amb el professor Francisco Salanova.
Ha realitzat cursos de perfeccionament d’oboè amb els professors Jesús Fuster, Stefan Schilli, Juan Carlos Bàguena Roig, Fermin Clemente i Miguel Quirós.
Ha sigut membre de l’Orquestra de la Universitat de València i actualment és component de l’Orquestra de la Marina Alta, amb la qual ha actuat com a solista en diverses ocasions i de la mà del director Francisco Estévez. Ha col•laborat en diverses gravacions amb l’Orquesta de la Marina Alta. Actualment és professora d’oboè en diverses escoles de música.

FRANCESC ESTÉVEZ, director
Director d’orquestra nascut a Ondara, inicia els seus estudis musicals al Conservatori Superior de Música de València. Posteriorment es gradua en Composició i Direcció d’Orquestra en el Reial Conservatori Superior de Música de Madrid amb els mestres Antón García Abril i Enrique García Asensio.
Ha ampliat la seua formació en direcció d’orquestra amb els mestres Helmuth Rilling en Stuttgart, Kart Österreicher i Richard Edlinger en Viena i Harold Faberman en la Universitat de Harfort (Connecticut, EE.UU.)
En 1998 funda l’Orquestra de la Marina Alta (OMA), agrupació de la qual és director titular, a la qual li dedica la major part de la seua activitat com a director d’orquestra, i amb la qual ha gravat 6 cds.
Ha dirigit l’Orquestra Henry Purcell de València, l’Orquestra Sinfònica del Mediterráneo, l’Orquestra Filarmònica de Debrecen (Hongria), Solisti di Praga (República Txeca), Orquestra Sinfònica de l’Estat de Michoacán (Mèxic) i ha col•laborat amb l’Orquestra de Cambra de Dresde.

CARMEN PAULA ROMERO, soprano
Nascuda a Múrcia en 1983 inicia els estudis musicals de piano al Conservatori Tenor Cortis de Dénia on finalitza el grau mitjà en l’any 2001, estudiant durant tot aquest període amb la professora Pepa Álvarez. Des d’aquest mateix any estudia en el Conservatori Superior de Música de Castelló on obté en l’any 2005 el títol superior de piano amb les màximes qualificacions. Completà la seva formació pianística amb els cursos de perfeccionament de l’acadèmia Musikeon de València baix la direcció de Luca Chiantore.
Desprès de formar part des de 1995 fins 2002 de l’Orfeó de Dénia, comença els estudis de cant en el Conservatori Professional Mestre Tàrrega de Castelló i els finalitza al Conservatori Professional de València obtenint el Premi Extraordinari Fi de Grau.
Actualment continua els estudis superiors de cant a l'Escola Superior de Música de Catalunya, on estudia amb la professora Enedina Lloris.

ERNESTO CHULIÁ, trompeta
Trompetista nascut a Catarroja (València). S’inicià en la música en un ambient familiar. Aprendrà solfeig, harmonia i formes musicals directament del seu pare, Salvador Chuliá. Estudià trompeta amb Vicente López i Maurice André, aconseguint Premis Internacionals en concursos com els d'Alber, Luneville, Perpignan (França), Moers (Alemanya), Manresa, Benidorm i Còrdova (Espanya).
Durant deu anys oferix més de dos-cents concerts amb el quintet de metalls Iberbrass, amb el que a més és premiat en diversos concursos de música de cambra.
A més ha actuat com a solista amb diferents orquestres de la geografia espanyola i hi ha formant duo amb el pianista Fernando Tortajada, i l’organista Josep Vicent Giner. Compositors com Antonio Fornet, Vicente Ronser, Juan Pons, Salvador i Vicente Chuliá i Vicente Gasca han escrit peces per a ell.
En l'actualitat és solista de la Banda Simfònica Municipal de Madrid i professor en el Conservatori de Música de Fuenlabrada.

JOAQUÍN CABRERA, trompeta
Nascut en Teulada, Alacant. Cursa estudis en els Conservatoris “Oscar Esplà” d'Alacant i en el Reial Conservatori de Madrid, finalitzant els estudis Superiors a Barcelona. Els seus professors van ser Manuel Valero i Vicente López, enriquint-se de cursos amb Guy Touvron, Maurice André iBo Nilson a Suècia, Itàlia i Paris. És requerit per nombroses Orquestres i Bandes professionals com a col•laborador assidu, formant part en múltiples ocasions en projectes de cambra. La seua labor docent és reconeguda internacionalment, tenint alumnes en Conservatoris com el de París o Lió. En l'actualitat és professor de trompeta dels Conservatoris de Teulada i Benidorm.

JOSEP VICENT GINER, orgue
Organista i clavecinista nascut a Dénia (Alacant). Va realitzar els seus estudis amb els professors Rynko Ottes, Javier Artigas, Josep Mª Mas i Bonet i Michael Radulescu. Finalitzà els estudis superiors amb les màximes qualificacions, destacant el Premi Extraordinari fi de carrera, el grau acadèmic “Magister Artium” de la Universitat de Viena, amb la qualificació de cum Laude, i el Premi al Mèrit Artístic del Ministeri de Ciència i Cultura Austríac. En 2007 li ha sigut concedida la medalla de plata de la Fundació Jaume II el Just.
Oferix concerts regularment tant a la Península Ibèrica com a Europa, com a organista i clavecinista solista, amb programes de música renaixentista, barroca, romàntica, de cambra i contemporània (estrenant obres de compositors com Amando Blanquer, Gordon Lawson i Josef Lammerz). Com a professor invitat impartix seminaris i cursos d'interpretació. És professor d'orgue del Conservatori Professional de Música de Valencia.

MARIA NACY, orgue
Estudià orgue amb Montserrat Torrent al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, amb Michael Radulescu a la Hochschule für Musik und darstellende Kunst de Viena i a acadèmies de perfeccionament arreu d’Europa.
Com a concertista, ha actuat a molts països d’Europa i als Estats Units d’Amèrica. Ha enregistrat dos CDs amb música de J.S. Bach i J. Reubke a l’orgue de l’església del Dominics de Montpellier (França), el CD “Cinc segles de música” a l’orgue del Monestir de Vallbona de les Monges (Urgell) i un CD dedicat a la música antiga ibèrica i germànica a l’orgue històric de la Pobla de Cérvoles (Garrigues). Darrerament, i en commemoració dels 850 anys de la fundació del Monestir de Santa Maria, ha enregistrat el CD “Bach al Monestir de Vallbona”.
Des del 1991, Maria Nacy és professora titular d’orgue del Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Des del 2002, és també organista de la parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla de Sitges. Tanmateix, imparteix regularment classes magistrals, especialment de música antiga ibèrica, al nostre país i a l’estranger. L’estiu del 2005, fundà l’Acadèmia a l’Orgue Barroc de la Pobla de Cérvoles, dedicada a l’estudi de la música antiga ibèrica i europea, de la que és professora i directora artística.

AMELIE DEMBSKI, mezzosoprano
Nascuda en 1983 a Mönchengladbach (Alemanya), va estudiar cant en l’especialització de mezzosoprà amb Rachel Robins al conservatori “Folkwang” en Essen. Actualment estudia música religiosa de l’Església Catòlica dins de la formació de música sacra en el bisbat d’Aachen (Alemanya). Es dedica en la seua ciutat natal com a pedagoga independent de solfeig i també com a solista nacional i internacional en oratoris, misses amb orquestra, concerts de cambra, concerts de música simfònica i recitals de cançons. Els viatges dels concerts l’han portada a través d’Itàlia, Portugal, Espanya, Escandinàvia, Txèquia, Polònia i Lituània, on ha fet concerts amb l’orquestra de cambra amb renom internacional de Lituània entre altres més.

HENNING DEMBSKI, orgue
Nascut en 1970 a Mechernich (Alemanya), va estudiar música sacra catòlica al Conservat ori Superior de Música “Schumann” en Düsseldorf amb l’obtenció del títol “A-Examen” a nivell estatal. Els seus professors van ser entre altres Prof. Wolfgang Seifen (improvisació d’orgue), Prof. Paul Heuser (“Orgel-Literaturspiel”), Prof. Georg Friedrich Schenck (piano) i Prof. Raimund Wippermann (direcció de cor). Va realitzar cursos de perfeccionament amb els professors Hubert Schoonbroodt, Daniel Roth, Ben van Oosten, Thierry Mechler, Jos van der Kooy, Jon Laukvik, Andreas Rothkopf i Harald Vogel. En 1993 va ser guanyador en el concurs “Gottfried-Schreuer” d’orgue en “Literaturspiel” i improvisació en Düsseldorf. Han continuat contractes com a director de cor i organista en St. Peter en Zülpich i en St. Georg en Erzingen amb l’encàrrec de professor dins de la formació de música eclesiàstica de l’Arquebisbat de Freiburg. Des de 1999 és Henning Dembski director de cor i organista en St. Andreas en Korschenbroich com també director artístic de la Setmana Internacional d’Orgue i del cercle d’amics de la música d’orgue. La ciutat de Korschenbroich el va nomenar en 2001 president del jurat del Concurs Internacional d’Orgue en St. Andreas. Els viatges dels concerts l’han portat a través d’Itàlia, Espanya, Bèlgica, Polònia, Estònia, Lituània, Txèquia, Escandinàvia i en Suïssa.

COR CABANILLES
El Cor Cabanilles d’Algemesí és una formació a veus mixtes amb 80 cantors d’edats compreses entre els 16 i els 45 anys. La seua activitat es desenvolupa en la participació a les celebracions litúrgiques més importants a la Basílica de St. Jaume d’Algemesí i en una intensa activitat concertística tant per l’estat espanyol com per la resta d’Europa.
Participació en diversos encontres i concursos corals entre els que destaquen els de Loreto (Itàlia) i Llangollen (País de Gal•les), Primer premi del VII Certamen Internacional “Villa de Avilés” en 1990, etc.
Entre tota la interpretació del Cor Cabanilles ocupa un lloc destacat la reposició completa en l’any 1979 de les “Danses al Stim. Corpus Cristi” del valencià Joan Bta. Comes, que no s’havien interpretat en la seva totalitat des de feia trecents anys, i un treball prioritari d’interpretació de l’obra vocal de Cabanilles així com de la Polifonia valenciana.
Ha efectuat dos enregistraments discogràfics:
“Quatro Villancicos del Padre Soler” en l’any 1986
“Obra vocal de Cabanilles” en 1990
El Cor Cabanilles fou fundat Diego Ramón Lluch i és dirigit actualment per Júlia Oltra.

ARNAU REYNÉS, orgue
Nascut a Campanet (Mallorca), obté el títol de Professor de Piano al Conservatori Superior de València amb el Professor Perfecto García, el títol Superior d’Orgue i Harmònium al Conservatori Superior de Barcelona amb la Professora Montserrat Torrent.
Ha participat als cursos d'interpretació organística de Harald Vogel, M. Radulescu i Montserrat Torrent. És Professor Titular de Música de la Universitat de les illes Balears, i organista titular de la Basílica de Sant Francesc de Palma. Ha donat concerts arreu de la Península Ibèrica i Europa en general. Ha investigat els orgues històrics de les Balears i n'ha fet algunes publicacions. Ha actuat amb l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, i també ha col•laborat amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona. És co-fundador i director de l’Àrea d’Amics de l’Orgue d’ACA i col•labora assíduament amb diverses corals de les Illes.
Ha enregistrat per la ràdio i per la televisió (entre d’altres per a la ZDF d’Alemanya i Ràdio Clàssica). Darrerament s’han publicat diversos CD d’orgues mallorquins amb la firma anglesa Priory Records.

QUINTET DE METALLS “AL VENT”
Grup estable format a la nostra comarca (Pego) al 1992. Des d’aleshores ha realitzat més de cent actuacions abraçant un gran nombre d’estils i èpoques, fent concerts integrals de música renaixentista (Gandia 2004) o Festivals de Jazz (Calp 2007) passant per el repertori barroc, contemporani, folklòric o lleuger. Han enregistrat dos CD.